Poster - Leon Zezar no.2 no.2 no.2 30x40cm 0b8990

Poster - Leon Zezar no.2 no.2 no.2 30x40cm 0b8990

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

WILTSE Bordslampa Poly,Baka med bönor 9789174248227,

Annons
Poster - Leon Zezar no.2 no.2 no.2 30x40cm 0b8990Poster - Leon Zezar no.2 no.2 no.2 30x40cm 0b8990

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Ljuslykta Lyx Stämning 48 cm - roséguld,, 37 och Julgranskula Grön Nils,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, YGH365B Handhållen mini Fläkt - Blå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Kids Concept, Xylofon Rosa,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillvidaXL Växthylla svart med 5 hyllor,Harrys pappa,Snobben Joe Cool Mjukis 18 cm,,Gustavsberg Tvättställsblandare Coloric Rough Aluminium,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Fartist Club, Windy Wendy,

Annons

Halogen15W spotlight for inbyggnad,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Poster - Leon Zezar no.2 no.2 no.2 30x40cm 0b8990

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Kids Concept, Soffa, Grå,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Kristall - Ängel,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Fat Löv,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Vero Moda - vmKatinka Piping SS Top, Rosa,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Väggdekor väggord väggtext Det här köket är kryddat med,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Avento fitness-/yogamatta neonorange/beige 41WC,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

vidaXL Takkrona med 85 kristaller svart,

Överfallslarm/Personlarm, Svart,

Produktnummer: 10632076

Vacker och romantisk poster i snygg design med motiv av ett lejon vid namn Zezar i härliga färger.

Kombinera gärna flera prints och posters med flera vackra motiv för att skapa vackra tavelväggar.

Print med foto, tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Oscar of Sweden Röd Rutig Skjorta,

DELA

ADAPTER TILL LADDARE AF,

TWEETA

Albin bordlampa,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Taklampa vit FLAMINGO,

TAGGAR

, , Kungligt

Poster - Hello gorgeous Guld tonad 30x40cm,

Laddar nästa artikel…

Tält Skrea 3, Oregon Trail,Malmbergs Strömbrytare Inex Infälld Dubbeltrapp/kron Skruvlös Satin,Poster - Palm flerfärgad A3 30x40cm,Colombus 50cm + Sofia grå skärm 30cm,Fiona Tapet Home NW 551107,