Snygg Midnattblå Midnattblå Midnattblå Klänning stl 54/56 210753

Snygg Midnattblå Midnattblå Midnattblå Klänning stl 54/56 210753

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Weekday BODY - Jeans Skinny Fit - florida blå,edc by Esprit Tygbyxor - dark blå,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa GAP Jeans slim fit - medium dark tint,, 37 och Zadig & Voltaire SALY MARY - Skjorta - galet,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, The North Face W's Speedlight Shorts Vanadis Grå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Julgranskula Blå Monica,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillSplash Toadekor Toalett dekor,Harrys pappa,Väggdekor - Sjöhäst,,Mandolin, Lord Nelson,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Tamaris Snörskor - cloud,

Annons

Ljuslykta Love,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Snygg Midnattblå Midnattblå Midnattblå Klänning stl 54/56 210753

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Poster - Carpe Diem A4 21x30cm,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Poster - Koboltdolomit 50x70cm,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Poster Ormbunke,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Väggord - Coffee my drug of...,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Customhouse,Varengeville,Claude Monet,60x81cm,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Emerio Stavmixer set blå 500 W HB-114248.2,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Poster - Sjöstjärna barn 30x40cm,

vidaXL Rullgardin randig grå 60 x 100 cm transparent,

Snygg Klänning med dränering och knyt på ena sidan längd 105 cm 95% bomull 5% elastan
Se mina andra auktioner

Damhandskar i skinn - X-Small,

DELA

3,5kg lego,

TWEETA

Badponcho 0-1år Mörkblå - GOTS bomull,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Mellow Gul EVEREST - Ankelboots - navy,

TAGGAR

, , Kungligt

Kennel + Schmenger FLOW - Sneakers - bianco/pool,