Jul, Gamla jultidnngar, jultidnngar, jultidnngar, Stridsropet Jul, 1929, 1930, 1939, 1941 f70c3f

Jul, Gamla jultidnngar, jultidnngar, jultidnngar, Stridsropet Jul, 1929, 1930, 1939, 1941 f70c3f

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Champion Reverse Weave SHORT SLEEVE TEE - T-shirt med print - blå,PULL&BEAR A-linjekjol - bordeaux,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Superdry HERITAGE CLASSIC HOOD - Luvtröja - eclipse navy,, 37 och Club Monaco Kostymskjorta - vit,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Tärningsset D6 - Vortex Solar (CHX27823) - Brädspel,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Joseph Joseph Caddy diskbänksförvaring 21 cm,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillSuddgummin Radergummi - Emojis - 4 st,Harrys pappa,2st Lego Advent Calendar - modell 4428 & 41016,,Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4985-4,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

JDY JDYSAGA - Långärmad tröja - röd plum,

Annons

Pot taklampa, Vit,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Jul, Gamla jultidnngar, jultidnngar, jultidnngar, Stridsropet Jul, 1929, 1930, 1939, 1941 f70c3f

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Kompletta hjul 1:10 HPI Racing Gatumodell 5 ekrar Vit 2 st,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, No1 Zinco Stor Balkonglåda Vägglåda70x20xH 17cm,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Poster - Världskarta No.25 40x50cm,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Karta över Götene, Västergötland,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Cap-On Freeflow Droppkork,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Poster - Ananas Topical - Svart vit No.3 50x70cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Pure Bäddset 5275-M TOGETHER 135x200 cm flerfärgat,

Skrivbok Flen,

Häftade, stort format, fint skick.

Om du köper flera varor av oss så samfraktar vi så billigt som möjligt.

Buffalo Gummistövlar - blå,

DELA

Poster Yacht Rainbow, 50x70cm,

TWEETA

Vero Moda, Kostym, Strl: 40, Kjol: 40, Kavaj: 42, Ljusblå/Brun,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Klättermusen Bor 3.0 Bag 13l Dark Deep Sea/Raven,

TAGGAR

, , Kungligt

NEW LOOK vit kort sommarblus med knyt i nederkanten, stl L,