Max c c c väska 48ee44

Max c c c väska 48ee44

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Modern Native BOTTOM - Träningsbyxor - gul,Bianco BFACE DERBY - Snörskor - dark brun,

Annons
Max c c c väska 48ee44Max c c c väska 48ee44Max c c c väska 48ee44Max c c c väska 48ee44Max c c c väska 48ee44

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Bianco Stövletter - cognac,, 37 och Massimo Dutti MASSIMO DUTTI - Boxershorts - dark blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Marine taklampa 40cm,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

LaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, Eggplant,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillColor My Bath Badfärg,Harrys pappa,Multiplex SMART SX9 FLEXX Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 9 inkl. mottagare,,Skechers Flex Air-Cooled,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

HUGO ENRIELA - Skjorta - natural,

Annons

The North Face M's Pine Knot S/S Shrt Bomber Blå Plaid,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Max c c c väska 48ee44

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

IR-termometer Reely,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Eliezer dt Rebecca,Nicolas Poussin,60x40cm,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Pizzakniv - pizzaskärare i set om 3 8set,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Väggord - Coffee my drug of...,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Poster - Woman illusion Fashion Royal init 40x50cm,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Poster dans i öknen, 70x100 cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Nature Överdrag till trädgårdsdynor PE 140x80x72 cm 6031608,

vidaXL Staketgrind 100 x 80 cm trä,

Max c väska, bra skick

Poster vinterbild, 50x70 cm,

DELA

nortik Allround Fiberglass Paddles 230cm 4-Piece,

TWEETA

Poncho, Cape, grön semitransparent. L- XL.,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Lego starwars skepp,

TAGGAR

, , Kungligt

Asics Tiger GEL-LYTE - Höga sneakers - caramel/brun storm,