Kungligt, Gustav Vasa, Johan III, Oscar II, Gustaf V,    8 biografier b86bf1

Kungligt, Gustav Vasa, Johan III, Oscar II, Gustaf V, 8 biografier b86bf1

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Brave Soul BOLIDE - Träningsbyxor - khaki,Replay NEW JIMI - Jeans bootcut - dark blå denim,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Burton Menswear London BOLD TIP ZIP - Piké - burgundy,, 37 och Pregis GUNNER - Sneakers - röd,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Elastiska Skosnören i flertalet Färger (1 meter), Brun,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Poster Fjäril - Kålfjäril A4 21x30 cm,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillPoster - Lemonad recept A4 21x30cm,Harrys pappa,Taklampa brun/koppar ISKAR,,Platta Poly 5.0 Svart,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Ilse Jacobsen RAIN - Parkas - indigo atmosphere,

Annons

ESD Säkerhetslågskor Uvex 45 S1P Antracit,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Kungligt, Gustav Vasa, Johan III, Oscar II, Gustaf V, 8 biografier b86bf1

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Hörselkåpa Moldex M5,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Ljusfärg Mörkblå - 10 gram - Pigmentfärg,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Hjul till skottkärra massivt gummi,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Einhell Våt-/Torrdammsugare TH-VC 1815,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,vidaXL Fyrkantig Brun Bambumatta 80 x 300 cm,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Trälåda - Äpplemust,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Dammsugarpåsar Bosch Ultra BSF 1000-1999 (Aquaera),

Stainless Steel 3 Pan Buffet Server,

Inbundna, några utan skyddsomslag, en med namn och reva i

bokryggen, annars fint skick.

ELEKTRONIK TILL NYTTA OCH NÖJE röd: Bill Cedrum 1984,

DELA

König 2-zons induktionshäll (HA-INDUC-21N),

TWEETA

Donna Carolina Ballerinaskor - rosso,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Superga COTU - Sneakers - grå/dark sage,

TAGGAR

, , Kungligt

Att lära sig vårda,