Magnet - Dogs Dogs Dogs f23a5b

Magnet - Dogs Dogs Dogs f23a5b

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Morgan Fodralklänning - noir/argent,Lez a Lez VESTIDO MANGA - Maxiklänning - beige,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa And Less ZAHAREA SKIRT - Pennkjol - depp well,, 37 och Second Script Curve HOODY - Luvtröja - purple,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, KariTraa METEOR PANT - Långkalsonger - sky,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

TOM TAILOR MIX BLOUSE - Blus - brilliant röd,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillEmporio Armani ABITO UOMO - Kostym - nero,Harrys pappa,Versace Slips - nero/bianco/oro,,ONLY ONLPAOLA - Jeans Skinny Fit - dark blå denim,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

DC Shoes HEATHROW - Skateskor - pine,

Annons

Scotch & Soda BLAUW CLASSIC GARMENT DYED - Piké - alpine grön,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Magnet - Dogs Dogs Dogs f23a5b

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

HUGO MATRIX MELY - Sneakers - dark röd,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, s.Oliver Snörstövletter - grå,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Selected Homme Huvtröja med dragkedja - light grå melange,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Rose Ljusstake Blå 29 cm,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Gustavsberg Blandarfäste För Dold Rördragning,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Wrangler, Starry Lace Sneakers, Dam, Light Blå,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Duro Tapet Aveny Klematis Gul,

Amewi K120 RC Helikopter RtF 120,

Produktnummer: 8292398

Kylskåpsmagnet, Dogs

Text: Dogs leave paw prints in your heart

På baksidan finns även ett fäste så att magneten kan hängas på en vägg och stöd om du vill ställa den på ett bord eller hylla.

Höjd: 54 mm.
Bredd: 80 mm.
Tjocklek: 3 mm.

Poster - Forever Together A3 30x40cm,

DELA

Kuddfodral - Paris,

TWEETA

Poster Uppland - Landskapsstolthet,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

40 Multi Drawer Plastic Storage Cabinet For Home Garage or Shed,

TAGGAR

, , Kungligt

30 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8",

Laddar nästa artikel…

Dracena frag steud - 120 cm & 170cm,Poster - Världskarta No.2 30x40cm,Hensun frukt och grönsakskniv 21,5 CM,The Temptation of St.Jerome,Giorgio Vasari,60x40cm,Dr. Martens 1460 TECHNIQUE - Snörstövletter - rosa/purple statue,