Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845

Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Vertigo 1777,Väggord - 2 Hearts 1 Love,

Annons
Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Designkudde Donut Rosa Glasyr Med Strössel,, 37 och Lundhags M's Makke Pants Long Petrol/Deep Blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Julby kyrka med häst och släde batteridriven,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Poster A4 21x30cm Sleepy Cat,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillPoster - Jättelök 40x50cm,Harrys pappa,No1 Fleecepläd Coastline i väska,,Madonna della Scodella,Correggio,60x40cm,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

J.LINDEBERG LYAM TRUE - Kofta - grå,

Annons

Vintage skylt i metall med 3D relief, 10x20 cm, "VIP EXCLUSIVE",

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Great Plains SANTORINI JUMPER - T-shirt med med med print - gold a56845

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

St Gregory and St Jerome,Fra Filippo Lippi,80x40cm,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, RIDDER Teleskopisk duschstång 110-185 cm vit 55201,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Spring,Giuseppe Arcimboldo,50x40cm,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Ärmlös Jumpsuit Bodycon Ljusgrå XL,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,566.959.963 Bord+ 2 stolar med vit träsits/2650:-,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. H&M, Hängselbyxor, Strl: 36, Svart,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Corinne Trang - Vietnam smaker från Sydostasien,

ALDO PELIA - Klassiska pumps - bone,

Material & skötsel

Material57% akryl, 28% polyester, 15% metall

TygStickat

SkötselrådHandtvätt

Produktinformation

HalsRundad

MönsterMelerat

ArtikelnummerGR921I00L-F11

Kartbok 1960,

DELA

Vit siluett snöflinga för utomhusbruk,

TWEETA

Morgan DINCO - Blus - noir,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Schmuddelwedda REGEN - Parkas - brun,

TAGGAR

, , Kungligt

Umbro Projects CONTRAST TEE - T-shirt med print - röd/vit/navy,

Laddar nästa artikel…

Noisy May NMLISE - Linne - bright vit,Pons Quintana Overkneeskor - brun,Even&Odd Vardagsklänning - true navy,Woden YDUN CROCO - Sneakers - aqua,Mango CHAL - Väst - blå,