LEGO Minifigure Minifigure Minifigure Vintage Collection 1b2637

LEGO Minifigure Minifigure Minifigure Vintage Collection 1b2637

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Twisted Tailor MOONLIGHT TROUSERS - Kostymbyxor - brun,Versace Collection SPORTIVO - Sweatshirt - bianco ottico,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Polo Ralph Lauren ALPINE200 - Höga sneakers - english grön,, 37 och 2nd Day SALLY CANYON - Jeans Skinny Fit - indigo stone wash,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Madewell THE PERFECT SUMMER IN DESTRUCTED HEM - Jeans straight leg - valera,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Väggdekor väggord väggtext Tvätta händerna,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillSalomon S/Lab Sense 7 Shoes Racing Röd/Vit/Vit (2019),Harrys pappa,Taklampa vit FOG S,,Poster - Grön ormbunke 40x50cm,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Anna Field T-shirt med print - royal blå,

Annons

Dorre Opal Ljuslykta Glas 35 cm Vit Frost,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

LEGO Minifigure Minifigure Minifigure Vintage Collection 1b2637

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Äggkopp Riddare Barn,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Portrait of Lorenzo de'Lorenzi,Sandro Botticelli,50x40cm,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Athlet Kryssmejsel (5780 PH1),, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Hushållspappershållare Rostfritt stål,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Zinnia Zinderella Lilac 10 frön,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Regatta on the Canale Grande,Canaletto,60x40cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Sharpie Markeringspenna,

Cavallini Papers & Co. 2019 US National Parks Wall Calendar, ...,

Helt nytt!
Lego Vintage Minifigure Collection.

Betalning sker till mitt konto inom 3 dagar efter avslutad auktion.

Halsduk - Röd Collar Project,

DELA

BARNABOKEN ANNA WAHLGREN HELT NY,

TWEETA

Bonsai kruka round 30cm,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Nästan ny GIEVES & HAWKES randig ull kavaj Stl 44/52,

TAGGAR

, , Kungligt

Briefly Stated, Mjukisdräkt, Strl: M, Julren, Brun,