Uppsala slott, Vasaborgen Vasaborgen Vasaborgen ca4e90

Uppsala slott, Vasaborgen Vasaborgen Vasaborgen ca4e90

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Wrangler FLAP SHIRT - Skjorta - spiced coral,mint&berry A-linjekjol - bordeaux,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Pietro Brunelli Jeans slim fit - medium dark stone wash,, 37 och Scotch & Soda BOW TIE - Fluga - combo,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Mitchell & Ness NBA ALL STAR TEE - T-shirt med print - turquoise,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Diablo 3-spot LED, Mässing/guld,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillSkrivbok Lärare,Harrys pappa,Poster - JUST MARRIED A3 30x40cm,,Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4985-3,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

ONLY ONLREMMY - Blus - misty rose,

Annons

interBär 8124-008.01 LED-sladdimmer med strömbrytare Vit 1x Av/På Brytförmåga (min.) 5 W Bryteffekt (max.) 150 W 1 st,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Uppsala slott, Vasaborgen Vasaborgen Vasaborgen ca4e90

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Knopp - Porslin - Svart ros,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Damixa Duschblandare Osier Krom,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Olive Trees,Vincent Van Gogh, 45.5x59.5cm,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Toalettpappershyllahållare med klaff modern wc svart,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,1/2 tums spjälsventil för 1,5 bar säkerhetsventil,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Med ram Winter Coast,Winslow Homer,61x51cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

vidaXL Sängbord med 1 låda massivt mangoträ,

10m X 0.9m Grön PVC Coated Garden Fence Wire Edging Fencing Net,

Inbunden, fint skick.

Filippa K, Klänning, Strl: XL, Grå,

DELA

Object Tunika Storlek M Svart,

TWEETA

John Lewis Blus Kort Ärm Storlek 18 (46) Vit Bomull,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Reebok Classic RIPPLE - Sneakers - cappuccino/pure orange,

TAGGAR

, , Kungligt

Paradox London Sosa WIDE FIT LENNON - Sandaler - nude,