Sweatshirt F324NJ- svart storlek 3XL 3XL 3XL ff8377

Sweatshirt F324NJ- svart storlek 3XL 3XL 3XL ff8377

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

TOM TAILOR BASIC SLUB TEE - T-shirt med print - estate blå,Ellesse HOBART - Träningsshorts - anthracite,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Ben Sherman THE TARGET TEE - T-shirt med print - dark navy,, 37 och YOURTURN Skjorta - blå denim,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, LTB HOLLYWOOD - Jeans straight leg - alroy wash,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Trädgårdsbänk Marina av trä och gjutjärn,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillKonstsmide Vägglykta Pesaro 7909,Harrys pappa,Klättermusen W's Gere 2.0 Pants Short Dusty Grön,,La Sportiva W's Katana Climbing Shoes Vit/Purple (2019),ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Whistles MA CHERIE AMOUR - T-shirt med print - vit,

Annons

Icebreaker W's Siren Bra Fawn Heather/Fawn Heather (2019),

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Sweatshirt F324NJ- svart storlek 3XL 3XL 3XL ff8377

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Tactic, Lista Rätt, Sällskapsspel (SE),

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Handduk filt pläd strand beach towel (Leopard),, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Gelly Roll Penna - Stardust Röd,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, The Aqueduct at Marly,Alfröd Sisley,60x40cm,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Nature Ultraljudsskrämma för insekter/möss 6060109,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Fjällmark Foldable Table Set,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Displayaskar med upphängning - 74 x 54 x 26 mm - 100 st,

BAHCO Laptop- & verktygsväska 45x19x37 cm 4750FB4-18,

Collegetröja av märket Fruit of the Loom.

80% bomull och 20% polyester.

Färg: Svart

Storlek: 3XL.

Levereras fraktfritt

Kontakta oss gärna med synpunkter eller frågor.

50x60 cm eller 20x24 tum, spegel i guld,

DELA

968,959,965 Bord + 2 Stolar med tyg sits/ 2550:-,

TWEETA

Dusch blandare,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Tupperware Pensel med silikonstrån ny,

TAGGAR

, , Kungligt

Babygym med piano,