HideAlite HideAlite HideAlite 1202 Multi 12 V 3000K, LED Spotlights 8 st. Helt nya 2eed30

HideAlite HideAlite HideAlite 1202 Multi 12 V 3000K, LED Spotlights 8 st. Helt nya 2eed30

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

mint&berry Shorts - weiss,J.LINDEBERG THROW ZIP HOOD RING LOOP - Huvtröja med dragkedja - allure,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Zalando Essentials Maternity Jeans slim fit - vintage blå denim,, 37 och Smash HOLM - A-linjekjol - mustard,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, le coq sportif COURTSET CRAFT - Sneakers - optical vit/dress blå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Patagonia Baby QT Swimsuit Fingerpaint Dots: Pineapple (766),

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillVäggdekor väggord väggtext Carpe diem,Harrys pappa,Herrparaply Anka,,Poster A4 21x30cm The Open Sea,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Evans Blazer - grå,

Annons

Salomon M's Sense Ride Shoes Navy Blazer/Bright Marigold/Ombre B,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

HideAlite HideAlite HideAlite 1202 Multi 12 V 3000K, LED Spotlights 8 st. Helt nya 2eed30

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Färgstarka Skosnören (Elastiska) 100cm, Vit,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Poster A3 30x42cm Mother's Day Kurbits,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Smartwares Fjärrströmbrytare Plug-in På/A,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Dammsugarpåsar Panasonic MC -80.. Serie,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,EGLO taklampa E27 Pinto 89833,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Rucola snabbväxande odla inne2000 frö EKO Enkla Blommor ruccola,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Stanley Fatmax Shallow Pro Sortimentlåda,

Badkars-vikvägg 132 x 140 cm,

HideAlite 1202 Multi 12 V 3000K, LED Spotlights 8 st.
E nr-7464996

Fiskars Bil & Fritidsskyffel,

DELA

Felmini CREPA - Snörstövlar - brun,

TWEETA

Eureka! Solitaire Aluminium Tent grönery,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Glasfiberväv, Tassoglas, Renoveringsduk,

TAGGAR

, , Kungligt

Staden i våra hjärtan - Göteborg 4 VHS En resa i tiden,