Graninge Graninge Graninge Skyddskänga 7298 Storl.41 e3f2d3

Graninge Graninge Graninge Skyddskänga 7298 Storl.41 e3f2d3

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Tommy Jeans CLEAN COLLEGIATE CREW - Sweatshirt - vit,Wrangler SKINNY BODY BESPOKE - Jeans Skinny Fit - perfect blå,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa BOSS TIMELESS - Sneakers - dark brun,, 37 och Joma DRIBLING - Fotbollsskor inomhusskor - blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, TOM TAILOR DENIM WITH BELT PANTS - Tygbyxor - total eclipse blå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Masha and The Bear Kortärmad pyjamas turkos,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillTurkos pom pom 1 st (20 cm),Harrys pappa,Tavla med recept på Strawberry Daiquiri,,Amewi Swift RC Segelflygplan PNP 1200 mm,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Diesel D-ARY DRESS - Jerseyklänning - schwarz/silber,

Annons

Väggdekor väggord väggtext Älska Skratta Lev,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Graninge Graninge Graninge Skyddskänga 7298 Storl.41 e3f2d3

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Poster A3 30x42cm Female Abs Close-Up,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Mysig Nattlampa, LED - Paul the bear,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Roses and Anemones,Vincent Van Gogh,51.7x52cm ny03,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, vidaXL Trådnät ståltrådsnät 1x25 m PVC-belagd, 25x25 mm,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Ram på staffli - Plywood - stl. 13,2x11,5 cm,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Poster Lady in röd, 50x70 cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Julgranspynt Julgran,

SodaStream Kolsyremaskin Source Vit,

Skyddskänga Graninge
Tåhätta + Spiktramp
Butikspris: 1250:-

vidaXL Kulledsavdragare 25-45 mm,

DELA

L'INTERVALLE TEEVA - Klassiska pumps - neon gul,

TWEETA

Kanna CAPRI - Platåsandaletter - gris,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Lost Ink CARMEL BASIC COURT SHOE - Klassiska pumps - tan,

TAGGAR

, , Kungligt

Esprit UNIQUE - Sneakers - skin beige,