TONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bb

TONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bb

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Hummel AUTHENTIC CHARGE BAG - Sportväska - true röd,The North Face REAXION - T-shirt - bas - fiery röd heather,

Annons
TONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bbTONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bbTONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bbTONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bb

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa IZOD THE SALTWATER - Jeans slim fit - blå horizin light wash,, 37 och Mango ARTES - Sweatshirt - Dark navy blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Superdry RETRO STRIPE CREW - Sweatshirt - street works grit,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Fiona Tapet Nordic Home 442012,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillCucamelon/Djungelgurka 20 st frön gurka/melon hybrid,Harrys pappa,Isbjörn Kids Wooly Hoodie DustySosa,,Poster - Pingvinungar 40x50cm,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Senso BAILEY VII - Ankelboots - ebony,

Annons

Poster - Världskarta mix A3 30x40cm,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

TONÅREN En En En bok om föräldraskap Christina Oscarsson 2009 0db0bb

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Applicata Lily Ljusstake Ek 24,5 cm,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, De mörkermärkta,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Ice Crusher,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Pentecost,El Greco,80x40cm,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,vidaXL Keramikhäll EUROKERA-glas 3000 W,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Italienska raspar, 8mix.,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Ride Free Plåtskylt 30x40cm,

Skrivbok Solna,

vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 70x25 cm,

DELA

GUMOTEX Baraka Canoe Grön/Grå,

TWEETA

H.M Konung Oscar II:s Fest Program 1897 Sällsynt,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Oldsmobile Broderat Ryggmärke,

TAGGAR

, , Kungligt

Drottning badanka,

Laddar nästa artikel…

Bronx Stövletter - brun,Vans AUTHENTIC - Sneakers - medieval blå,Braun Strykjärn TexStyle TS545S,Gestuz SILKA - Blus - caramel cafe,Armani Exchange Skjorta - navy/vit,