Piteå IF IF IF Svenska Mästare 2018 40c791

Piteå IF IF IF Svenska Mästare 2018 40c791

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Superdry TROPHY - Sweatshirt - grå,INDICODE JEANS MONROE - Shorts - army,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa NAF NAF MAILLARD FANT - A-linjekjol - grå,, 37 och Massimo Dutti Kostymväst - dark blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Miss Selfridge BUTTON MINI SKIRT - Minikjol - röd,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Ananas glas-markörer,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillBlomkniv Flower Power,Harrys pappa,Skosnören (Elastiska) 100cm - Slitstarka, Röd,,Curly Veggies - Grönsaksstrimlare,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Superga 2730 - Sneakers - dusty rose,

Annons

Skylt i trä, Wooden deco, Katt,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Piteå IF IF IF Svenska Mästare 2018 40c791

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Munchkin 5 De-Ranged - Brädspel,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, PJ Masks, Pyjamashjältarna Gekko Mjukisdjur med ljus och ljus,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Dorre Kakfat 2-våningar Glas,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, GLOBO Taklampa LED MAXIME glas 49213,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Brennenstuhl BREMAXX skarvsladd IP44 25m Rö,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. ALPHA Taklampa 3-spot vit,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

EMMY HISSGARDIN 180 X 100 CM,

Bordskalender Mini Svensk Natur 2019,

Sportbladet 2018-10-28

Piteå-Tidningens guld bilaga 2018-10-29

Sofa organiser,

DELA

Kalle Anka & c:o Nr 50 - 1994, med Lejonkungen extra,

TWEETA

EGO CIARA - Klassiska pumps - blå,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Plånbok svart/beige,

TAGGAR

, , Kungligt

ONLY Play ONPLISA - Gym- & träningskor - light grå,