Poster Poster Poster - COCO Svart Beige Rosa 30x40cm 98da1f

Poster Poster Poster - COCO Svart Beige Rosa 30x40cm 98da1f

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Bally STEPH - Stövletter - brun,Esprit JACQUARD ZIP CHRISTMAS - Kofta - taupe,

Annons
Poster Poster Poster - COCO Svart Beige Rosa 30x40cm 98da1fPoster Poster Poster - COCO Svart Beige Rosa 30x40cm 98da1f

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa camel active HOUSTON - Jeans straight leg - blå stone,, 37 och Superdry MIT KURZEN ÄRMELN - Piké - vit,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Diesel SLEENKER - Jeans Skinny Fit - 084vd,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Kuling, Ottawa Fodrat Regnställ Navy Stripe,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillEKO CERTIFIERADE DISKHANDDUKAR NÄSTAN 1x1 METER, Blomman,Harrys pappa,Craft W's Essential VN SS Shirt Dahlia,,Tärningsset - Gemini Blå-Grön (CHX26436) - Brädspel,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Marc O'Polo BLOUSE - Skjorta - combo,

Annons

Pedregal mässing/svart,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Poster Poster Poster - COCO Svart Beige Rosa 30x40cm 98da1f

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Poster A4 21x30cm New York,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Madrasskydd 120X200 Cm,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som The Two Friends,Joaquin Agrasot y Juan,60x40cm,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Barspegel JD Logo,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Pappersassietter Internationella Flaggor,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. YATO Hålsåg bimetall 127 mm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Bägare Kokosnöt,

ISOTRONIC Mård bortstötare bärbar (78302),

Produktnummer: 9345041

Vacker poster med texten COCO i snygga färger. Snygg och Stilren textposter som passar alla hemmets väggar. Snyggt att kombinera med andra posters och prints eller varför inte till ett tavelkollage.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Poster - Batman hero 50x70cm,

DELA

Blommiga Yoga Leggings,

TWEETA

New Look BUZZ - Klassiska stövletter - stone,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

CMP NIETOS - Vinterstövlar - toffe melange,

TAGGAR

, , Kungligt

Jesus Forever Big Patch Brodyrmärke.,

Laddar nästa artikel…

GANT, T-shirt, Strl: M, Vit,Dörrankare för hemmaträning,Haynes verkstadshandbok GM Full-size 1969-1984,Soyaconcept DENA SOLID - Jerseyklänning - blå sky,HUGO DENNALISAZ - T-shirt med print - röd,