Månologi - Lär Dig Använda Månens Magi Magi Magi (Bok) 7a243a

Månologi - Lär Dig Använda Månens Magi Magi Magi (Bok) 7a243a

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Tommy Jeans ESSENTIAL LONG SLEEVE - Långärmad tröja - röd,Brett & Sons Slip-ins - dark brun,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Massimo Dutti SLIM-FIT - Tygbyxor - grå,, 37 och Superdry NEW MILITARY - Parkas - rusty gold,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Superdry HERITAGE GRANDAD - T-shirt - bas - optic,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Bordslampa Classic Mini Mattsvart,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillONLY Vic blus, Mönstrad,Harrys pappa,Poster - Vit Horse Art 30x40cm,,vidaXL Sidobord med mosaik grön/vit,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

MAX&Co. DELEGARE - Parkas - midnight blå,

Annons

Millet Alpine LTK 800 Sleeping Bag sulphur,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Månologi - Lär Dig Använda Månens Magi Magi Magi (Bok) 7a243a

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Efashion Chana - Blus C52 Blommig, Vit,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Sola Fide Reformation - Brädspel,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som vidaXL Solsegel oxfordtyg kvadratiskt 3,6x3,6 m beige,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Muddler i Stål/Gummi,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Hugo byrå med 6 lådor med cementtopp,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Fototapet Waterfall Lake Mountains,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Poster - Rosa blommor 1 40x50cm,

Batteridriven Ljusslinga Fotboll,

Sealskin Tvålpump Bloom röd 361770259,

DELA

bok BARN Praktisk barnavård 1954,

TWEETA

PERENNER Timothy Leese 2004,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Virkad barnvagnsmobil elefanter,

TAGGAR

Laddar nästa artikel…

2 bäddset 200x135 cm 2-delars röd,Mångfaldsmarker Naturbetesmarker, Roger Olsson,Beyblade Pirates Oroujya - Takara Tomy,Topshop FEVER - Slip-ins - gul,Object OBJSHILOH CARDIGAN - Kofta - rosa tint,