Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2

Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Alpha Industries BASIC SWEATER - Sweatshirt - weiss,Tigha RYDER - Luvtröja - dark plum,

Annons
Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa TOM TAILOR DENIM COLLEGE OXFORD - Skjorta - sky captain blå,, 37 och Mister Tee WAVING CAT HOODY - Luvtröja - vit,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Bertoni DREJER JEPSEN - Kostym - blåprint,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

HUGO DOREST - T-shirt med print - open miscellaneous,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillDoc McStuffins On the Go Veterinärväska Katt,Harrys pappa,Julgranskula Grön Anton,,tekpanna 26 cm,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Vans SUNFLOWER - Luvtröja - vit,

Annons

Odd Molly Flower Fantasy, Mörkgrön,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Tvättställ med med med Hafa-blandare 1dd7d2

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Julgranskula Blå Therese,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, 6st multifärgade träfåglar till Påskriset - Påskrispynt,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Brix JarKey Burköppnare blå,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Gastromax Ostskärare 24,5 cm,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Poster se ut över havet, 70x100 cm,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Poster - One rose 21x30cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Draper Tools Grensåg med teleskopskaft 32 mm 33855,

Poster Öga, 70x100 cm,

Tvättställ (B 60 cm) med Hafa-blandare (H 15 cm) & påkoppling för TM-avlopp. Liten (lagad) skada i emaljen & lite repor vid bräddavlopp. I övrigt fint skick.

Vinnande bud anses bindande. Betalning emotses inom 2 arbetsdagar via Pay Pal eller Swish. Endast avhämtning.

Ta gärna en titt på mina övriga annonser.

Pure Bäddset 2200-M Blossom 200x200/220 cm flerfärgat,

DELA

Poster - Vouge No.2 50x70cm,

TWEETA

Poster Karta Solsystemet ct002144b format, 100x125cm,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Marc O'Polo Platåstövletter - taupe,

TAGGAR

, , Kungligt

Ventil 55 till diskho med gummipropp.,