UNC UNC UNC 7/8

UNC UNC UNC 7/8"x 9 Gängsnitt HSS ANSI B1.1 90f2ec

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Brave Soul DISGUISE - T-shirt med print - khaki combo,Farah BLANEY - Piké - vit,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa rag & bone FIT - Tygbyxor - navy,, 37 och Carhartt WIP KLONDIKE PANT VALLEY - Tygbyxor - hamilton brun rinsed,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Benetton T-shirt - bas - grå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

TOM TAILOR DENIM STRUCTURED FAUX - Skjorta - light blå,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillFönsterfilm STATIC FIX Magic Squares,Harrys pappa,Design a Friend, Winter Wonderland Klädset,,Dödskalle med hörlurar (Agora),ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Fashion Union TINGLE - Vardagsklänning - blå,

Annons

ZIPE Person våg / Badrumsvåg 150kg,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

UNC UNC UNC 7/8"x 9 Gängsnitt HSS ANSI B1.1 90f2ec

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Ljusstake HALO,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Konstsmide Markspot Amalfi 7641,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Fiona Tapet Royal Classic 488045,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Luxform Trebent lampstativ Buddy stål 80-160 cm 98190,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Pampig lykta glas med spetsliknande dekorationer rephandtag,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. vidaXL Matta äkta läder lappad slumpmässig 80x150 cm brun/vit,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Karta över Göteborg, Västergötland,

Good Morning Bäddset 5759-A TRIA 140x200/220 cm blågrön,

Gängsnitt UNC 7/8"x 9 HSS ANSI B1.1

BAER Tyskland

Hailo Pedalhink Design 4 L matt grå strl. S 0704-890,

DELA

Eurom Terrassvärmare Golden 2000 Amber Smart Rotary 2000 W 33389,

TWEETA

Unicorn Dream Big Gympapåse Skoväska 44x38cm,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

ASICS GEL QUANTUM - Neutrala löparskor - glacier grå/orange pop/aruba,

TAGGAR

, , Kungligt

Poster - Sweet Guld no.4 A4 21x30cm,