Konsttidskriften

Konsttidskriften "KONSTSPEGELN" 1955-56 1955-56 1955-56 c22b07

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Fila PERK - Träningsbyxor - ebony,Etnies JAMESON HTW - Höga sneakers - brun/tan/vit,

Annons
Konsttidskriften Konsttidskriften Konsttidskriften Konsttidskriften Konsttidskriften

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa New Look TIPPED TAPED TEE - T-shirt med print - grå,, 37 och GANT THE ORIGINAL - Långärmad tröja - evening blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, DRYKORN MARIS - Kostymskjorta - blå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Superdry Långärmad tröja - eclipse navy,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillAlga, Råttfällan Resespel (SE, FI, NO, DK),Harrys pappa,Oscar of Sweden Rosa- Och Vitrandig Skjorta,,Servoset Multiplex 65166 Passar till: Mulitplex Twinstar 1 set,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Rains Parkas - faded blå,

Annons

Hängande Ställning till Fotogenlampa Rak Stor,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Konsttidskriften "KONSTSPEGELN" 1955-56 1955-56 1955-56 c22b07

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Julgranskula Blå Erika,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Julgranskula Röd Ingvar,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Emerio Elradiator Oljefylld 500W,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Dantis Amor,Dante Gabriel Rossetti,50x50cm,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Triumph of Bacchus and AriadneAnnibale Carracci,57.1x42.7cm,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. Poster Blommor, 100x100 cm,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

vidaXL Persienner PVC 80x160 cm vit,

AG Design Fototapet Brooklyn Bridge B&W FTS0199,

28,5 x 22,5 cm. Smärre slitage. Smärre fläckar.

Tidskrift med totalt 7 nummer varav två dubbelnummer, gavs ut av Skånska Konstnärsklubben i Malmö.
Ansvarige utgivare: Thure Thörn och redaktör K.G. Lundqvist.
Redaktionen: Felix Hatz, Willy Lindeberg, Georg Nilson, Gunnar Nordin, Olle Wallengren, Knut Grane och Bertil Lundberg m fl
Välarbetade omslag, tre av dem är i silkscreen, ett med kollage. Omslag till nr 5 gjordes av Anders Österlin (med hans vinnande förslag till T-centralen tillsammans med Signe Persson-Melin).

La Grenouilliere,Pierre Renoir,59x80cm,

DELA

vidaXL Bäddset 4 delar 155x220/80x80 cm ränder och blommor,

TWEETA

Dorothy Perkins MALMO - Snörstövletter - grå,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Abstrakt, oljemålning 130x100 cm,

TAGGAR

, , Kungligt

Lost Ink JOLIE CLEAN KITTEN HEEL - Ankelboots - cream,