Sidokudde Sidokudde Sidokudde 86d869

Sidokudde Sidokudde Sidokudde 86d869

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

Shelby & Sons DUNBAR - Väst - brun,Ellesse NEBBIOLO - Sweatshirt - anthracite/dark grå marl,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Joma TOP FLEX - Fotbollsskor inomhusskor - vit/blå/röd,, 37 och KIOMI Långärmad tröja - dark blå,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Mizuno HERITAGE 1906 TEE - T-shirt med print - heather grå,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Diesel UMSET-JAKE-JULIO PYJAMA - Pyjamas - schwarz,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillSkosnören - Stylish sneaker mönstrade 130cm, Army blå,Harrys pappa,Grohe Tvättställsblandare Veris DN 15 M-Size 20195,,Bundgaard Siggi vinterstøvle, Svart,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Superdry TAYLOR SWEAT DRESS - Vardagsklänning - iron grå marl,

Annons

Poster - Ananas färg 21x30cm,

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Sidokudde Sidokudde Sidokudde 86d869

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Spenat Winter Giant ca 50 st frön,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, Hansgrohe Tvättställsblandare Metris Classic 1-grepps,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 2834/08 7-15 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1120,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, Affisch Mini Rosenkattost,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Fiskars Grensax PowerGear Sidoskär L70,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. PowerCube Original USB (44-1202),, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Raaco Verktygsväska Premium XL - 79 139533,

Sealskin Handduk Porto 50x30 cm vit 16361346410,

Sidokudde, inte använt mycket.

Obs! Har katt!

Gusta Frukt- och grönsaksskärare svart och vit 01152530,

DELA

60 cm flexibelt köksbassäng monobloc-kopplingsslang m12 x 3/8 ",

TWEETA

Högl Vinterstövlar - darkplum,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Slips till hund - Vit,

TAGGAR

, , Kungligt

PepaPig Klistermärken i 3D - 4 st Ark (ca 48 st),