Fönsterfilm STATIC FIX Squares Squares Squares 15mm bede71

Fönsterfilm STATIC FIX Squares Squares Squares 15mm bede71

Meghan Markle och prins Harry har tagit en välbehövlig paus efter ett hektiskt schema under hösten.

The Pic-Nic,Fröderic E.Church,60x40cm,Poster - Kanin 100% Cute no.2 40x50cm,

Annons

Meghan Markle och prins Harry har haft en hektisk höst med en 16 dagar lång resa i Oceanien bland annat. Nu tar prinsparet en paus från alla åtaganden.

Den 19 maj i år sa Industriell vägguttag axialfläkt luftväxlare 250mm,, 37 och XQlite by Smartwares LED STARRY Glob E27 Color Ø125,, 34, ja till varandra i Windsor och med ens blev Meghan alla engelsmäns – och amerikaners – kungliga sweetheart. Hon jämförs ofta med prins Harrys mamma, Barnens bästa mat Sjörövarbiff trollbullar fridlysta,, med sin oklanderliga stil, som även hon kom från en hyfsat vanlig bakgrund.

Edblad, Topp, Strl: XL, Svart,

Sedan Meghan Markle blev hertiginna av Sussex har hennes schema varit hektiskt. Bara dagar efter bröllopet var prinsparet tvungna att arbeta och delta under en stor trädgårdsfest tillEsprit UMA BOOTIE - Stövletter - gunmetal,Harrys pappa,Felmini GREDO - Stövletter - capucino,,Theologisk Tidskrift 1871-72.,ära för att han under året skulle fylla 70. Smekmånaden var de således tvungna att skjuta på, men det sägs ändå att det nygifta paret förkovrade sig i Afrika en tid senare.

Tak 4 spotlight mini LED,

Annons

Osprey W's Tempest 9 Iris Blå (2019),

Hösten däremot har varit hektiskt. I oktober kom beskedet att paret väntar sitt första barn, som beräknas födas i april, men de saktade inte ner tempot för det! Bara dagar senare åkte de på en 16 dagar lång resa i Oceanien och besökte Australien, Nya Zeeland, Fiji och Tonga med ett stort pressfölje. Men gravida Meghan klarade inte pressen under resan. Flera gånger ställde hon in sina åtaganden i Oceanien.

Fönsterfilm STATIC FIX Squares Squares Squares 15mm bede71

Men nu tar paret en välbehövlig semester. Sedan de kom hem från sin resa i Oceanien har de bara deltagit på ett fåtal evenemang. Nu senast i måndags, när de båda deltog under den kungliga välgörenhetsgalan Royal Variety Charity där Meghan Markle också visade upp sin växande mage i en paljettopp och svart långkjol. Men nu ekar det tomt bland de kungliga åtagandena hos prins Harry och Meghan Markle. Paret har inte något inlagt i sin kalender framöver enligt brittiska kungafamiljens officiella hemsida. Istället ska paret bara ta det lugnt, och fokusera på det som komma skall, deras bebis som leveras i april.

Annons

Poster - Städer No.5 A3 30x40cm,

Idag deltar däremot flera kungligheter på olika evenmang runt om i Storbritannien. Hertiginnan av Cornwall, ALDO SESSAME - Slip-ins - teal,, 71, delar ut pris under av en novelltävling som Stradivarius IN LINGERIE-OPTIK - Linne - mustard gul,, 92, anordnat på Kensington palace. Grevinnan av Wessex, J.CREW SLIM PERFECT FIT - T-shirt - bas - sweet jasmine,, 53, är på en middag för en organisation som arbetar mot barnvåld,Topshop Maternity BODYCON CUTOUT - Jerseyklänning - berry röd,, 68, är på en mottagning på ett universitet, för att sedan delta under ett möte på kungliga akademin för teknik. KariTraa MATHEA - Tights - jam,, 54, delar å sin tur ut ett pris under en tennisturnering.

Venice Beach RIAMEE - T-shirt - bas - dark grå,

Taifun Vardagsklänning - navy,

STATIC FIX fönsterfilmer är samma originalprodukt som du hittar över 600st butiker runt om i Sverige samt i ett stort antal butiker i våra grannländer.
STATIC FIX fäster helt utan klister samt ger dig ett perfekt resultat, varje gång.
STATIC FIX är marknadens enda äkta ”prismafilm”.

Vad är skillnad mellan olika filmer?
Våra filmer är speciellt anpassade för att klara av Nordiskt klimat med stora temperaturvariationer mellan vinter och sommar.
STATIC FIX sitter säkert kvar på ditt fönster även om det skulle bli -40*C kallt ute. Filmen kan även användas i krävande miljöer så som t.ex i en bastu, i ett badrum, i ett ouppvärmt uterum etc.
Genom att filmen är dubbelt så tjock som kopiorna är filmen lätt att arbeta med samtidigt som filmen har ett djuppräglat 3-D liknande ytmönster, likt riktigt slipat glas.
Det djuppräglade mönstret gör att filmen ”får ett eget liv”.
STATIC FIX bryter ljuset i olika silvernyanser eller i ett färgat spektrum. Mycket snyggt!

STATIC FIX har ”dubbelt UV-skydd”. Detta betyder att filmen inte bara stoppar den skadliga UV-strålningen upp till 99%. Filmen är även i sig själv skyddad mot påverkan av UV-strålning. Detta betyder att filmen inte gulnar eller ändrar färg med tiden. Inte heller kommer filmen att gradvis brytas ner av solljuset tills den börjar torka, spricka samt att fästförmågan upphör.
På kopior går denna process snabbt. STATIC FIX drabbas inte alls.
STATIC FIX kan flyttas och omplaceras i stort sett hur många gånger som helst.

Redan idag uppfyller STATIC FIX EU:s REACH-regler om giftfrihet.
Filmen avger inga cancerframkallande eller giftiga ämnen.
Men detta är förstås bara viktigt för dig om du, dina barn eller andra människor vistas i samma utrymme där filmen används.

För att du enkelt skall kunna anpassa filmens storlek till ditt fönster är filmen försedd med ett rutmönster på baksidan av skyddsfilmen. Tack vare mönstret på skyddsfilmen är det även enkelt att skapa din egen design genom att klippa filmen som du vill. Låt din kreativitet flöda!

Mads Nørgaard DREX - Vardagsklänning - warm röd,

DELA

Replay ANBASS - Jeans slim fit - dark blå,

TWEETA

Havaianas MARVEL SPIDERMAN - Badsandaler - beige/marine blå,

MAILA

22 november 2018

AV: Angelica Jaako Billenman

Needle & Thread Maxikjol - berry,

TAGGAR

, , Kungligt

Produkt Jeans Skinny Fit - medium blå denim,

Laddar nästa artikel…

Diesel D-VELOWS MID LACE - Höga sneakers - deep röd,Minimum ASKER SHORT SLEEVED - T-shirt med print - vit,Won Hundröd CALEB - Luvtröja - obsidan,Lyle & Scott BRETON STRIPE - T-shirt med print - off vit,Grohe Tvättställsblandare Eurosmart Cosmopolitan M 23398,